Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lustrumsymposium Alexander Monro Ziekenhuis

maart 7

Op donderdag 7 maart 2024 wordt een inhoudelijk lustrumsymposium georganiseert met verrassende elementen in Studio21, te Hilversum. U bent van harte welkom vanaf 14.45 uur (inloop met welkomstdrankje & friandise). Het programma start om 15.15 uur.  Aansluitend is er een borrel en diner met feestelijk karakter waarvoor u van harte bent uitgenodigd!

(NB eerder die dag start om 9.15 uur het geaccrediteerde lustrumsymposium specifiek voor huisartsen en medisch specialisten, om 15.15 wordt het programma vervolgd dat naast de medisch specialisten en huisartsen ook voor breder publiek toegankelijk is)

We hebben de eer om ook een aantal geweldige keynote speakers in ons midden te mogen verwelkomen.

Unieke Keynote Speakers

Onder andere de zeer vooraanstaande Prof. Dr. Budd van Cleveland Clinic uit US die aan de wieg staat van de ontwikkeling die nu gaande is om een vaccinatie tegen borstkanker te ontwikkelen. Hij neemt ons mee in de wereld van vaccins & kanker. Ook ontvangen we de unieke experience en insights van Bryan Johnson over the Blueprint protocol of Bryan Johnson (Founder/CEO Blueprint, Kernel & OS Fund, Previously founder/CEO Braintree Venmo, US).
Met zijn zeer inspirerende en noemenswaardige eigen ervaringen en kennis op het gebied van anti-aging , lifestyle en meer. Hij neemt ons mee in zijn ervaringen en aanbevelingen op basis van eigen ervaring en testen door zijn medisch team. Laat u verrassen!

Binnenkort volgt nog extra informatie over het programma.

Aanmelden:
Registratie publiek deelnemers – Contactgegevens (eventsair.com)

Gegevens

Datum:
maart 7