Laden Congressen

« Alle Congressen

  • Dit evenement is voorbij.

WIN-O Melanoom multidisciplinair symposium

november 30

Op 30 november 2021 is het zover: de WIN-O melanoom is zeer verheugd dat zij haar elfde landelijke jaarlijkse WIN-O melanoom multidisciplinair symposium zal houden samen met de Tumor Focus Groep Melanoom van het IKNL. Het symposium zal plaatsvinden bij de ReeHorst te Ede en zal ook virtueel te volgen zijn. Zou u deze info op uw website in de agenda willen vermelden en/of uw leden willen informeren? Indien u meer info nodig heeft, kunt u mij bereiken via info@win-o.nl.

De titel van het symposium is dit jaar “Controverses in huidkanker”. Onder deze noemer staan een aantal duo-presentaties op het programma waarin afhankelijk van de echte controverse de sprekers een ware battle zullen aangaan, of juist in volledige harmonie tot een breedgedragen multidisciplinaire consensus komen.

De programma-commissie bestaande uit Dirk Grünhagen, Susanne Estourgie, Marion Stevense en Remco van Doorn heeft zich ingezet om een mooi, interactief en multidisciplinair programma aan te bieden.

Wij nodigen graag dermatologen, pathologen, chirurgen, medisch-oncologen, oogartsen, radiotherapeuten, radiologen, artsen, arts-assistenten in opleiding, verpleegkundig specialisten en iedereen die geïnteresseerd is in de behandeling van patiënten met een melanoom of een andere vorm van huidkanker uit om aan dit multidisciplinaire symposium deel te nemen.

Accreditatie
Er wordt accreditatie aangevraagd bij:
– De Nederlandse Internisten Vereniging (NIV)
– De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH)
– De Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV)
– De Vereniging Verpleegkundigen en Verpleegkundig specialisten (V VN & VS)

Hierbij het definitieve programma en de aanmeldingslink.

De symposium-organisatie hoopt u allen op 30 november 2021 te mogen verwelkomen!

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u contact met ons secretariaat opnemen via  info@win-o.nl.

Alvast bedankt,

Hartelijke groeten van Jeanine Eikmans,
Project manager Stichting WIN-O I WIN-O secretariaat.