Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 28 23 210 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Nieuws

Nieuws

Op deze pagina vindt u relevante informatie voor chirurgen m.b.t. COVID-19. Heeft u input, mail naar r.tabak@heelkunde.nl. Bekijk de COVID-19 pagina van de FMS voor algemene informatie. 

 

Vanwege het coronvirus is de SSO gecancelled en kan de Hollandse Avond geen doorgang vinden.

 

Per heden komt de functie van vertegenwoordiger van de NVCO in het NVvO bestuur vrij. De Nederlandse vereniging voor Oncologie is een multidisciplinaire vereniging die zich wijdt aan de bestrijding van kanker door het organiseren van onderwijs, scholing en nascholing met als doel het bevorderen van multidisciplinair onderzoek en scholing op het gebied van kanker, en hierdoor in brede zin de kwaliteit van de behandeling van patiënten met kanker te bevorderen.
Namens de NVCO vaardigen wij standaard een oncologisch chirurg als bestuurslid en vertegenwoordiger af.

Vanuit ZonMw / Werkorganisatie Zorgevaluatie en Gepast Gebruik (ZE&GG) is een nieuwe subsidieronde voor Zorgevaluatieonderzoek en Gepast Gebruik opengesteld:  https://www.zonmw.nl/nl/subsidies/openstaande-subsidieoproepen/detail/item/evaluatieonderzoek-zegg-extra-ronde-2019. Inschrijven kan op de thema’s ‘Diagnostiek’ en ‘Nazorg-Follow-up’. In de bijlage vindt u meer informatie en de criteria voor het indienen van onderzoeksprojecten.

De NVvO Basiscursus Oncologie zal plaatsvinden van 16-20 maart 2020 in hotel Avegoor in Ellecom.
Inschrijven kan via www.nvvoncologie.nl

 

Pagina's